Het team van Dappre gelooft in de kracht van samen. Onze focus ligt dan ook op het verbinden van individuen, ondernemers en maatschappelijke organisaties tot één samenwerkende -en elkaar versterkende- gemeenschap. Dappre bouwt, onderhoudt en beheert een veilig digitaal netwerk met als doel ‘het samenwerken’ en ‘het naar elkaar omkijken’ te faciliteren. Daarbij zetten we onze privacyvriendelijke Dappre apps in om een scala aan nuttige functies te ontsluiten. We zijn overtuigd van de kracht van vertrouwen als fundament en handelen volgens de Qiy Trust Principles. Zo hoeven deelnemers geen account aan te maken en behouden ze zelf de controle over hun gegevens.
Dappre is ontwikkeld vanuit het idee dat elke digitale kaart de ‘connector’ is tussen een individu die anoniem kan blijven en de uitgever van een kaart. De uitgever van de kaart kan deze verrijken met functionaliteit waardoor gebruikers anoniem gegevens kunnen delen zodat zij vervolgens gewenst, verwacht en relevant bereikt kunnen worden.
Dappre is licentiehouder van het Scoor voor je Club format, een baanbrekend initiatief van de Qiy Foundation, in samenwerking met o.a. NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten en INretail. Het is onze missie maatschappelijke organisaties, zoals sportverenigingen, culturele instellingen en goede doelen te ondersteunen met een digitaal ecosysteem op basis waarvan avg-proof communicatie en structurele financiering mogelijk wordt. Op die manier wordt het voor iedereen mogelijk bij te dragen aan financieel gezonde clubs en een gezonder en gelukkiger Nederland! Het technisch hart van het digitaal ecosysteem is het Dappre netwerk met de Dappre apps. Uitgebreide informatie is te vinden op dappre.com en scoorvoorjeclub.nl.
Het verdienmodel van Dappre is voor een belangrijk deel gebouwd op de kracht van het betrouwbaar digitaal kunnen verbinden van mensen en organisaties.
Voor participerende ondernemers is meedoen gratis. Pas als een deelnemer een aankoop doet bij een ondernemer is deze een zelf bepaalde bijdrage verschuldigd aan de deelnemer. De bijdrage wordt maandelijks geïnd via de Stichting Dappre Derdengelden namens de deelnemer. Van het bedrag dat een deelnemer toekent aan de club(s) wordt een vergoeding ingehouden van 20% excl. btw voor de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van het gehele digitale ecosysteem.
Daarnaast ontvangt Dappre een vergoeding voor de advertenties die geplaatst worden achter digitale kaarten en voor de verrijking van kaarten van organisaties, zoals het tonen van actuele saldo’s en besteedlocaties. Aangesloten retailers helpen Dappre versneld te groeien door hun klanten naar Dappre te verwijzen. Daarmee maken ze Dappre voor zichzelf waardevol als communicatiekanaal met de consument: #findusondappre.
Het verdienmodel van Dappre is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers. Volume opbouwen heeft daarom de hoogste prioriteit. Dat doen we samen met strategische partners.
De focus ligt op:
Meer informatie is op aanvraag beschikbaar in pdf-vorm. Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected]. Uitgebreide financiële informatie, waaronder Informatie Memorandum en recente Jaarrekening, is beschikbaar na ondertekening van een NDA.
Dappre wil consumenten dagelijks gemak en voordeel bieden en hen controle geven over hun data op basis van de Qiy Trust Principles.
Voor organisaties creëert Dappre waarde door hen een betrouwbaar, veilig en relevant communicatiekanaal te bieden.
Vertrouwen in de digitale wereld is een voorwaarde voor duurzame sociaaleconomische ontwikkeling.
Controle hebben over je eigen data en acties -in overeenstemming met menselijke waarden en normen- is het basisprincipe.